top of page
Buscar
  • Ana Casals

L'eficàcia del Shiatsu

Actualizado: 1 dic 2019


L'eficàcia de l'Shiatsu va més enllà de l'alleujament que aporta el tacte i la manipulació física dels teixits, la qual cosa també es pot aconseguir amb altres tipus de massatges o teràpies pel tacte.

Els terapeutes de Shiatsu consideren, que el cos físic, la ment i les emocions estan units per la xarxa de el flux de l'Ki ..... per exemple un tractament aplicat en el meridià de l'intestí gros en braços i cames, pot alleujar símptomes en el sistema musculoesquelètic (dolors a les espatlles o lumbàlgia) en els teixits (congestió sinusal, trastorns de la pell) en els òrgans interns (molts trastorns de l'intestí i malalties relacionades), així com transtorns relacionats amb l'estrès (cefalees) i els sentiments (com la depressió i la letargia).

El Shiatsu, per tant, és molt eficaç, .. tant sol, com combinat amb altres modalitats de tractament per a malalties, on els trastorns o la inquietud emocionals, constitueixen un factor fonamental.

Això pot incloure tot tipus de molèsties, relacionades amb l'estrès :

L'insomni.

L'ansietat i la depressió.

La tensió muscular.

Els trastorns digestius.

Les disfuncions menstruals.

Les defenses baixes davant la infecció.


Totes elles responen bé a el tractament de Shiatsu. Des de la perspectiva dels terapeutes de shiatsu atès que el cos i les emocions, són diferents manifestacions del Ki en acció, durant el tractament, s'aconsegueix restablir l'harmonia de les emocions i el cos, tot i que la font de tensió ha de ser eradicada per mantenir la millora ... Per a això cal ser constat i atendre les indicacions que el Terapeuta de Shiatsu et proporcioni, per restablir totalment l'harmonia en el nostre flux de Ki ...

Ana Casals#masaje #medicinanatural #remediosnaturales #curaciónnatural #medicinaalternativa

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

AURA

Publicar: Blog2_Post
bottom of page